НАРОД ХОЋЕ БИВШЕГ ГРАДОНАЧЕЛНИКА: Ђилас спреман да ПОБЕДИ на БЕОГРАДСКИМ ИЗБОРИМА! Шансе су ОГРОМНЕ

Прошле су читаве четири године од када је Драган Ђилас био градоначелник Београда! Шта се данас променило?

Грађани Београда су имали много више привилегија за време владавине Драгана Ђиласа и оно што очекује сада већ скоро сигурног кандидата за градоначелника Београда су организовани напади режимских медија! Сетите се какав однос је бивши градоначелник имао према пензионерима и трудницама? Ово је један пример где је разлика драстична када говоримо рецимо о Синиши Малом и Ђиласу!

Како одолети нападима и да ли су они конструктивни?

Наравно да нису конструктивни, напади који се очекују кроз разне режимске медије биће „банализовани“, а баш овде треба видети Ђиласову шансу, тврде наши саговрници политички аналитичари Марко Бановић и Милорад Ђукић.

Велика разлика је између „београдске“ публике и оне са стране, када кажемо са стране мислимо на пордручија где владајуће странке могу да купе своје гласаче са неколико конзерви сардине и месних нарезака, што сигурно неће бити случај са Београдом.

Уколико опозиција буде сложна, сигурно је највећи и најсигурнији „адут“ избор Драгана Ђиласа као предвнодника колоне која је у Београду спремна да мења власт која свакако до сада није урадила ништа корисно за сам град.

Замислите ситуацију где се фонатана плаћа преко 200.000 евра док рецимо „геријатрија“ при „Градској“ болници има зидове који су се малтене срушили на пацијенте који ту проводе последње дане свог живота, а о клими и неким другим „погодностима“ врло је незахвално говорити.

Случај „Савамала“ је кост у грлу режима и свакако највећи скандал који се икада догодио у писаној историји владавине овим градом, а решење се назире! Да ли треба да спомињемо климави пројекат „Београда на води“?

Какви су закони све срушени за само неколико година?

Време ће показати све али једно је сигурно! Највећи непријатељ СНС-а пред градске изборе биће Драган Ђилас, а то поново говори да његова популарност у граду драстично расте из дана у дан.

(beogradskiportal.rs)