ДС отпужује СНС и Фактор Плус

 

Демократска странка саопштила jе данас да по обjективним истраживањима jавног мњења има реjтинг између 9,5 и 12 одсто грађана, али да та истраживања, како наводе, за разлику од наручених, не доспеваjу на насловне стране новина.

pajtic-jutjub-650x401

ДС истиче и да ниjе задовољна тим реjтингом, али да jе уверена да ће њен реjтинг расти толико да чак ни „наручена истраживања неће моћи да га занемаре“. Oни веруjу и да ће грађани препознати покушаjе режима да се „неистинама и пласирањем лажних информациjа“ бори против ДС.

„С обзиром на то да jе по jуче обjављеним резултатима jедне агенциjе за испитивање jавног мњења блиске СНС, ДС имала подршку седам одсто бирача, а да само дан касниjе, по резултатима друге агенциjе за испитивање jавног мњења блиске СНС, ДС има подрску пет одсто бирача, ДС очекуjе да сутра изађе ново истраживање по ком ДС подржава три одсто бирача, у петак jедан одсто, а да већ за викенд уђемо у минус“, навела jе ДС у саопштењу.

Фактор плус jуче jе обjавио новембарско истраживање, по коjем СНС има подршку 51 одсто оних коjи би изашли на изборе, СПС подржава 8,7 одсто грађана, а да ДС и даље има стабилну подршку од 6,5 одсто.

Танјуг