Сунчано, до 13 степени

У Србији местимично магла или ниска облачност а током дана сунчано и релативно топло, осим на североистоку земље где ће се ниска облачност задржати већи део дана, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Дуваће слаб променљив ветар, на истоку ће ветар бити слаб и умерен северозападни. Јутарња температура кретаће се од минус два до пет степени, највиша дневна од девет до 13 степени Целзијуса, у Тимочкој Крајини око 16, а на североистоку Србије биће најхладније, око пет степени.

време прогноза

РТВ (Јосип Милетић)

У Новом Саду утоком дана сунчано и релативно топло уз слаб, променљив ветар.

Јутарња температура биће око пет степени, на ширем подручју града око нула, а највиша дневна око 10 степени Целзијуса. У Србији ће наредне седмице бити стабилно и углавном суво.

Ујутру ће бити местимично магла или ниска облачност, која ће се по котлинама, долинама и у нижим пределима задржати и већи део дана и то посебно на северу земље. У осталим пределима, нарочито у вишим, биће претежно сунчано и релативно топло. Крајем седмодневног периода температура ће бити у паду, а у кошавском подручју југоисточни ветар биће у појачању.

Бета/РТВ