Daily Mail: НАСА крије да је нашла ванземаљце на Месецу

97638497567cf915536df532903551_v4_big

Бивша запослена америчке Националне ваздухопловне и свемирске администрације тврди да су током посете Месецу примећена три летећа тањира.

У свом видео сведочењу Дона Харе тврди да је свемирска агенција скривала чињеницу да су њени астронаути видели летелице које је у личној преписци називала „Деда Мразом“.

Харе каже да су јој многи из НАСА рекли да је једна од Аполло мисија имала прилику да види три приземљена НЛО.

Она не прецизира ни ко су ти људи који су с њом поделили ту информацију, нити када се сусрет одиграо.

“Ушла сам у зону ограниченог приступа где се налазила фото лабораторија, баш у тренутку кад су развијали филм са фотографијама направљеним на Месецу и неким сателитским фотографијама”, присећа се Харе.

“Један човек скренуо ми је пажњу на један део мозаика. Мислим да су то биле сателитске слике, али нисам сигурна. Видела сам округлу сенку која пада на дрвеће на слици. Знала сам да мисли да је то НЛО, али да не сме то да ми каже”, објашњава она.

Не само да Харе оптужује НАСА за скривање података од јавности, него и за измену и скривање више хиљада фотографија.

Она стоји иза тога да агенција брише све аномалије с фотографија, пре него што их прикаже јавности. Иначе, она је у НАСА радила као илустратор и техничар за фото слајдове и примила је много награда за свој рад.

“Била сам запрепаштена кад сам схватила да имају посебан протокол за брисање НЛО са фотографија”, каже Харе.

Она тврди да је кодно име за НЛО-е које су астронаути видели на Месецу било “Деда Мраз” и да је агенција претила онима који проговоре о томе шта се ради са фотографијама да ће изгубити пензију.

“Мени нису претили, али сам добила поруку да не треба о томе да говорим”, каже она. “Али ја сам већ говорила о томе толико много да им вероватно више није ни важно”.

НАСА није реаговала на ове оптужбе.

Харе није једина која тврди да НАСА скрива постојање ванземаљаца.

Млађи водник Kарл Вулф који је радио за директора обавештајне службе у седишту Kоманде тактичког ваздухопловства тврди да је видео манипулисање фотографијама како би се избрисале аномалије на Месечевој површини.

Вулф каже да је имао прилику да види и праве фотографије из којих су исечени делови површине Месеца и да му је један запослени рекао да је тамо пронађена база коју су направили ванземаљци.

Б92