Годишњи хороскоп за 2016. годину: Шта су вам звезде припремиле?

Шта нам доноси 2016. година? За неколико часака можете да проверите шта су вам припремиле звезде.

horoskop-mart-631x330
ОВАН

Драги Овнови, очекује вас прилично успешна и узбудљива година на свим животним пољима. Kаријера ће вртоглаво кренути узлазном путањом већ од јануара, када ћете имати шансу да пређете на боље и плаћеније радно место. Ако већ неко време потајно имате амбиције да окушате срећу у иностранству, савет је да током ове године не оклевате. Можда ћете морати мало да се помучите око папирологије и усавршавања језика, али је сигурно да нећете зажалити. На емотивном плану такође неће бити разлога за бригу. Очекује вас судбински сусрет који може да доведе до брака. Што се здравља тиче, неће бити опасних, акутних тегоба, већ само хроничних, на које сте већ навикли. Осетљив период ће бити током марта, јуна и у другој половини августа.

БИK

Драги Бикови, ви већ неко време имате подршку планета на пословно-финасијском плану, али немојте дозволити да вас то понесе током првих пар месеци. Добро се прерачунајте и паметно распоредите новац. Друга половина године је много повољнија и сигурнија. Од краја маја се можете опустити и трошкарити. Постоји могућност да профитирате и од наследства. Почетак године не обећава емотивно задовољство, али само накратко јер ћете бити окренути прошлости. Неки ће жалити за њом, неки ће се преиспитивати, а неки ће само осећати тескобу. Kако год да буде, од друге половине марта почиње леп период. Имаће прилику за озбиљну везу, а ако сте у браку, однос с партнером ће се учврстити. Здравље добро. Само редовно контролишите ниво шећера у крви.

БЛИЗАНЦИ

Близанци, пред вама је прилично компликована година за каријеру, а још више за љубавни живот. Али свако зло има и неку добру страну. Разне околности ће вас приморати да се уозбиљите, да будете одговорнији и истрајнији, што ће пред крај лета дати добре резултате на послу. Почећете полако да се финансијски опорављате. До тада будите опрезни. Уколико решите да започнете имовински спор, имајте на уму да неће бити позитивног исхода, бар не ове године. Процес се може прилично одужити па је паметније да ствар решите мирним путем, изван суднице. У љубави вас очекују разне трзавице које могу довести до прекида везе или развода брака. Избегавајте да лажете и варате партнера, посебно током марта и априла. Здравље осетљивије у првој половини године.

РАK

Драги Ракови, ову годину започињете фокусирани првенствено на љубавни и породични живот. Посао ће вам бити у другом плану па су већ с пролећа могући проблеми. Борићете се с колегама и надређенима, али што је ипак важније, успећете да се изборите. Имаћете довољно снаге и воље. Новца ће бити довољно, али нећете моћи баш да се расипате. Ова година ће бити генерално добра за учење или усавршавање, као и за краћа путовања. Емотивни односи ће бити прилично снажни и страствени, што неминовно повлачи и већу љубомору. Избегавајте да мешате посао и задовољство. Оно што ће за вас бити само необавезни флерт другој страни може бити значајније, па ето вам беспотребних проблема. Здравље осетљивије током априла, маја и августа.

ЛАВ

Лавови, могло би се рећи да је ово ваша година за раст и развој у сваком смислу. Ако до сада нисте имали среће да нађете посао који би задовољио ваше велике амбиције, сада ће се ситуација преокренути преко ноћи. Имаћете могућност да бирате. Поље каријере ће бити сасвим стабилно, првенствено захваљујући вашим добрим проценама. Ни на пољу финансија неће бити проблема, сем током марта и априла, али ћете и то некако премостити. Очекује вас редован прилив новца, често и с више страна. Што се тиче љубавног живота, не брзајте. Сатурн, који ће дуго боравити у вашем пољу љубави, тражи да се мало уозбиљите и одговорније приступите емотивном односу. Од априла вас очекују судбинска дешавања, разне препреке, што због година, што због других околности. За вас који сте у браку, ова година ће бити као испит који ћете или положити или пасти. Покушајте да се што мање нервирате, промените исхрану и здравље ће вас добро служити.

ДЕВИЦА

Драге Девице, започеће ову годину помало хаотично. Ваш владар Меркур ће бити ретроградан током јануара, што ће вас натерати да се вратите пар корака уназад и поново покушате да извучете неку материјалну корист. Генерално, до септембра ћете морати да се пуно трудите за мало успеха. Након тога вас очекује олакшање, посебно на финансијском плану. Практично, све што будете радили ће бити само основа за успешан завршетак године. На емотивном плану су могуће честе осцилације. Биће ту свега помало. И заљубљивања, и бивших партнера, и нових партнера, па чак и авантура. Ако ништа друго, бар вам неће бити досадно. Имајте само на уму да је најважније сачувати породицу на окупу. Здравље солидно. Могући су проблеми с варењем. Пазите се повреда и будите обазриви у саобраћају.

ВАГА

Драге Ваге, очекује вас једна солидна година, ни специјално добра, а ни екстремно лоша. Главни савет је да порадите на комуникацији с људима у најближем окружењу и да будете мудри. Само тако можете на прави начин искористити подршку коју већ неко време имате, али коју заправо нисте препознали. Све савете сте доживљавали као критике, па је време да мало мућнете главом и то коригујете уколико желите да напредујете у каријери. На пољу финансија су сигурне велике осцилације, али искључиво вашом кривицом. Покушајте да бар повремено уштедите нешто новца. На пољу љубави ће бити занимљивих дешавања. У првих неколико месеци су углавном могуће краће романсе. Озбиљнија веза је могућа тек нешто касније. Обратите пажњу на здравље. Због слабијег имунитета појачајте унос витамина.

ШKОРПИЈА

Почетак године ће бити врло повољан за каријеру, посебно за посао који радите приватно из хобија или из велике љубави, а не искључиво због новца. Имаћете помоћ од блиских пријатеља, али и од људи које не познајете дуго. Одржавајте контакте и идите свуда где вас позову. Никад се не зна кога можете упознати и преко кога конкретно можете завршити планирано. Можда финансијски нећете процветати због проласка Сатурна кроз ваше друго поље, али зато ћете се сигурно решити неких дугова из прошлости. Важно је да нећете ни у чему оскудевати. Ако сте у дугој вези или браку, можете очекивати излазак из колотечине и повољне промене, посебно током марта и априла. Бујаће страст између вас као некада. Слободни ће мало више ризиковати, али и уживати. Здравље генерално добро. Храните се здраво и чешће постите.

СТРЕЛАЦ

Драги Стрелчеви, пред вама је година пуна азних кочница па ћете бити принуђени да се преиспитате и промените нешто код себе ако желите да напредујете. Немојте се превише опирати. Само ћете погоршати ситуацију. Прихватите околности какве јесу, прилагодите им се и будите истрајни. Реалних проблема ће заиста бити, и само они најупорнији ће успети да постигну какав-такав успех. На пољу финансија скоро идентична ситуација, од имања до немања, посебно током летњих месеци. Тек од јесени креће повољан период. Приходи ће бити већи и редовнији. У љубави немојте бити површни и губити време са особама према којима немате праве емоције. То ће вам донети више натазања, а мање лепих тренутака. За вас који сте у браку, биће за нијансу повољније ако не будете стално потпаљивали партнерову сумњу. Здравље осетљиво, посебно психичко. Одмарајте се што више.

ЈАРАЦ

Ако претходне године нисте успели да постигнете планирано, ове и наредне ћете сигурно успети. Отварају се разне нове могућности, посебно у иностранству. Сарађиваћете с врло образованим људима и проширити своју пословну делатност и ван граница наше земље. Због посла ћете често путовати. Бићете веома активни, највише у првој половини године. Тек касније постоји могућност да предахнете, али само накратко јер ће ваше амбиције расти из дана у дан. Финансијска стабилизација је сигурна, посебно од октобра. У љубави су извесни успони и падови. Неће вам бити лако да балансирате између пословних обавеза и приватног живота, па су могући чешћи сукоби с партнером који крајем године могу довести до разлаза. Слободни ће ипак моћи више да уживају. Здравље генерално добро. Могуће су само чеше прехладе и алергије током пролећа и крајем лета.

ВОДОЛИЈА

Претходне године сте муку мучили с послом па ће се борба наставити и ове године, само што ће ситуација бити знатно повољнија. Посебно ће бити напет летњи период. Посла ће бити преко главе, толико да ћете имати времена за предах. На папирологију и остале законске формалности ћете губити доста времена, али бар неће бити проблема у реализацији планова. Зато главу горе и само храбро напред. Оно што вам по правди припада биће ваше. С новцем ћете морати боље да калкулишете да не бисте остајали без новца. У љубавном животу настављате по старом. Често ћете излазити и углавном бити у необавезним везама. Нећете бити спремни да се трајно обавежете, посебно током летњег периода. Здравље веома добро.

РИБЕ

Драге Рибе, поље каријере је доста било угрожено у протекле две године зато што сте били прилично тврдоглави. Хтели сте све сами, а то није било могуће. Покушајте ове године да кренете другим путем. Будите отворенији за сарадњу, али пажљивије бирајте круг сарадника. Постоји могућност да направите неке лоше процене које вас касније могу коштати. Избегавајте истеривање правду без јаких аргумената. На финансијском плану је сигуран напредак, али не велики. За остваривање већих жеља мораћете да се одрекнете оних малих свакодневних задовољстава. Уколико имате у плану да реновирате стан, јун је повољан месец. У везама су могуће ситне размирице, али не оне које би могле да угрозе љубав, која ће бити све јача. Посебно леп период за оне који су слободни јесу март, април, мај, као и крај лета и јесени. Здравље генерално стабилно. Могући су, као и обично, мањи проблеми с ногама и притиском.

Блиц жена