За путаре нема изненађења: Нормално је да снег пада зими

aa_picture_20140131_1482128_high
Путаре ни ове године није изненадио снег. Kако сазнајемо са фејсбука, снег је увелико затрпао Србију, али то није изненадило путаре.

Из “Путева Србије” саоштавају да је снег у јануару био очекиван. Kако кажу, у децембру га баш и нису очекивали и да је пао тада вероватно би се мало изненадили, али у јануару је био очекиван. У сопштењу “Путева Србије” наводе да апсолутно нико од њихових запослених није изненађен и да им није јасно зашто се констатно у медијима пласира дезинформација да су они изненађени снегом.

– Сасвим је уобичајено да у ово доба године пада снег, заиста нико код нас никад није био изненађен том природном појавом – каже Љерка Ибровић, руководилац Одељења за односе са јавношћу.

– Замислите када би медији писали како су, рецимо, туристичке агенције изненађене летњим жегама или нешто слично томе – додаје Љерка у телефонском разговору за Зицер.

– Заиста нико од наших запослених није изненађен снегом, то вам одговорно тврдим. Уочи новогодишњих празника, наша фирма је малишанима поделила пакетиће у којима су, између осталог, били шалови и рукавице, што је јасан знак да смо ми свесни да је зими хладно и да постоји могућност да падне снег. Наши запослени су такође били обавештени да су температуре пале и да треба боље да се обуку када долазе на посао. Истина, нису сви стигли на посао зато што су неке улице остале неочишћене због неодговорних станара. Ми ево и сада апелујемо на све станаре да очисте прилазе и путеве испред својих зграда, јер је то њихова основна, грађанска дужност. Kако мислите да ми обављамо свој посао ако наши радници не успеју да дођу на посао? – зачуђено је констатовала Љерка Ибровић, руководилац Одељења за односе са јавношћу Путева Србије.

 

Текст пренет са сатиричног сајта ЗИЦЕР.орг