СВЕТСКИ МЕДИЈИ ШОКИРАНИ: Путин је омиљен међу Србима, освојио би НЕВЕРОВАТНИХ 72% гласова на изборима у Србији!

Beograd, 16. oktobra 2014 - Veliki broj gradjana sa slikama ruskog lidera Vladimira Putina ceka pocetak vojne parade "Korak pobednika". Ruski predsednik Vladimir Putin zapoceo je danas nesto posle 12 casova posetu Beogradu tokom koje ce razgovarati sa drzavnim vrhom Srbije i prisustvovati obelezavanju 70. godisnjice oslobodjenja Beograda i pobede nad fasizmom i 100 godina od pocetka Prvog svetskog rata. FOTO TANJUG / SRDJAN ILIC/ bk

Опширно истраживање о популарности светских лидера, које је спровео „Галуп интернешнал“, показало је резултате који су шокирали светске медије када су у питању резултати везани за председника Руске Федерације, Владимира Путина.

Кад је реч о Путину, он највећу подршку има у Јерменији, Вијетнаму, Монголији, Србији и Русији, а занимљиво је да руског председника подржава идентичан проценат испитаника из Србије и Русије (72%). Тај резултат је потпуно збунио светске медије који немају објашњење за тако нешто.

Истраживање о популарности светских лидера „Галуп“ је спровео у 65 земаља света, а у њему је учествовало чак 63.000 људи, који су одговоре давали путем телефона, интернета, али и уживо.

Танјуг