Српска лига и Коалиција Родољуби против продаје аеродрома ,,Никола Тесла“и промене имена у „Сулејман Величанствени“

suljatesla

Влада Александра Вучића се налази у преговорима са турском компанијом ТАВ ерпортс холдинг, око продаје аеродрома „Никола Тесла“.
Српска лига најоштрије осуђује овакве потезе власти и упозорава јавност да Александар Вучић врши распродају добара која су стварале генерације, декларисаним непријатељима српског народа и наших верних савезника Руса. Да ли нам се то опет смеши 500 година ропства где ће Срби плаћати зулум својим радом?

Влада Србије не сумњиво покушава да искористи слуђеност народа и свих страначких лидера најављеним изборима и да при том несметано продаје преостало државно власништво.

Да ли ће градоначелник Београда Синиша Мали купити нове апартмане и у Турској, после Бугарске? Да ли ће Влада и у овом послу радити на штету грађана као што је радила и ради послујући са Етихадом? Да ли ће поново грађани Србије странцима дати поклон од 100 милиона евра а за узврат добити 100 милиона евра кредита?

rodoljubi4

Српска лига и Коалиција Родољуби позива Владу и премијера Вучића да обустави продају аеродрома Никола Тесла и поручује да ни Сулејман Величанствени ни Мехмед Освајач у Србију нису добродошли.

                      

                                      

Александар Ђурђев,

председник Српске лиге и један од оснивача Коалиције Родољуби