ВУЧИЋЕВА ТОРТУРА KУРИРА Ђурђев: Родићу и редакцији Kурира су мете одавно нацртане

Александар Ђурђев из Српске лиге, реагујући на притиске премијера Србије Александра Вучића и његове покушаје да дискредитује Kурир због критичког писања о власти, изјавио је да га због напада на наш лист не би чудило.
12319798_1156489401046628_790159611_n
Евидентно је да су на редакцију Kурира и власника медија Александра Родића мете одавно нацртане, и сада се сензибилише јавност да неко агресивно наступи према новинарима који су се осмелили да објективно извештавају о свим девијантним друштвеним и политичким дешавањима не би ли притиском јавности исправили то. Вучићев режим у обрачуну са онима који мисле другачије користи разне инструменте од тајног праћења, плашења новинара до објављивања адресе власника, не би ме чудило да запослени у Kуриру почну да носе жуту траку.

Премијер Србије Александар Вучић сваким даном је у све већој паници због пада рејтинга, па упорно врши притисак на Kурир, покушавајући да угуши сваку критичку реч!

Вучић, наиме, последњих недеља на све начине покушава да дискредитује наш лист само зато што се једини усуђујемо да пишемо о промашајима Владе Србије и бројним махинацијама његових најближих сарадника.

У тој прљавој игри он не преза ни од чега, па чак ни од злоупотреба државних безбедносних служби. Треба напоменути да је премијер Вучић уједно и координатор свих безбедносних служби, те да је тако до детаља упознат са свиме што оне раде.

Kурир