РУСИ ПРЕВАСПИТАЛИ 20 МИГРАНТА: Напали Рускиње, па завршили у хитној на ушивању!

Мигранти са Блиског истока који су изашли у један популаран клуб близу норвешке границе, у Мурманску, почели су да узнемиравају младе Рускиње и схватили су, али превише касно, где се налазе.

Tuca-Jutjub-650x383

Иако полицијски званичници не желе да причају о томе, коментари на друштвеним мрежама брује о инциденту који се догодио у Мурманску.

До проблема је дошло када је Норвешка избацила 50 мушкараца са Блиског истока због „лошег понашања“ и вратили их у Русију, кроз коју су прошли до „земље меда и млека“. Када су се опет обрели у Русији, мушкарци су одлучили да се забаве у локалној дискотеци „Гандвик“ и заборављајући где су, почели су да спопадају Рускиње.

Према коментарима на друштвеним мрежама, мигранти су покушали да побегну и да се сакрију, али Руси су их пронашли и очитали су им лекцију. Да није дошао велики број полицајаца на лице места, ствари су могле заиста да ескалирају, преноси сајт „ThisisEngland“. Да ствар буде још гора по мигранте, полицајци који су стигли на лице места нису показали ништа већу толеранцију према њиховом понашању.

Иако су посаветовали локалне Русе да не линчују непристојне мушкарце, и они су се тихо придружили овој „едукацији“, преноси сајт „News.li“.

Као резултат инцидента, 18 мушкараца је завршило у болници, 33 у притвору, а међу свима се развила жеља за повратком у домовину.

„Добродошли у Русију. Одушевљени смо што имамо посетиоце, али не смете да заборавите, ви сте овде гости“, рекао је један од учесника овог инцидента.

 

Извор: dnevno.rs