Председник општине Барајево из СНС-а са још 6 одборника прешао у ДСС

sanda(1)

Председник општине Барајево Саша Костић је, са још шест одборника у општинској и једним у градској скупштини, као и низом локалних функционера, из Српске напредне странке (СНС) прешао у Демократску странку Србије (ДСС), саопштила је данас лидер ДСС Санда Рашковић Ивић.

Она је, на конференцији за новинаре, позвала гласаче и симпатизере СНС који су од лидера те партије Александра Вучића очекивали да Србији донесе правду, нова радна места и одговорну националну политику, да не дозволе да опет буду преварени, саопштено је из ДСС.

Рашковић Ивић је истакла да су ДСС и покрет Двери алтернатива лошој власти, јер нуде другачију политику и квалитетне људе који могу да је спроводе.

Костић је рекао да је улазак барајевских функционера СНС у ДСС био интерес грађана.

Да су нас водили лични интереси, остали би у СНС, која има апсолутну власт у целој Србији, констатовао је он.

Костић је исказао незадовољство радом градске власти која је потпуно занемарила Барајево.

Председник Градског одбора ДСС Урош Јанковић позвао је градоначелника Београда Синишу Малог да поднесе оставку како би били створени услови да се и у главном граду одрже ванредни избори.

Оставке су из истих разлога поднели председници општина Земун и Вождовац који имају апсолутну власт и не видим ниједан разлог да оставку не поднесе и Мали, рекао је Јанковић.

РТВ