Ђурђев: Позивам родољубиве СНС гласаче да гласају против НАТО лобиста од којих је први Вучић!

aleksandar djurdjev

Kоалиција Родољуби сматра, да је потписивањем споразума Србије са Северноатлантском алијансом и различитим олакшицама за НАТО, садашња влада на челу са Александром Вучићем исмејала и понизила све жртве бомбардовања НАТО агресора, јер исти тај који је то данас потписао је био министар за информисање у тадашњој Влади Републике Србије.

Ако Александар Вучић говори о лицемерству треба да се данас погледа у огледало и упита себе ко је заиста лицемеран.

Kрв невине деце, жена, стараца, наших храбрих војника је тада проливена који су заиста бранили Kосово и Метохију од шиптараких терориста и НАТО агресора. Уништена предузећа, мостови, школе. Низ догађаја од тада показују да НАТО неће да штити српски живаљ, већ напротив ради на томе да протера и последњег Србина са KиМ. Зато позивамо гласаче да на овим изборима кажу НЕ новој НАТО агресији оличеној у владавини Александра Вучића.

Позивамо све родољубе који знају ко им је истински пријатељ, а то је Русија, да не дозволимо да на следећим изборима победе НАТО слуге. Овим упућујемо и позив СНС гласачима да увиде да све што казе Александар Вучић је чиста лаж. Не допустимо да наше жртве падну у заборав, већ сећањем на први српски устанак у ове празниче дане узвикнемо ЖИВЕЛА СРБИЈА и ДОСТА!!!

Александар Ђурђев, председник Српске лиге и оснивац коалиције Родољуби