Маја Гојковић: Вучић никога није вређао, ДС покушава да искористи трагичне догађаје за скупљање политичких поена

Члан Председништва СНС Mаjа Гоjковић изjавила jе вечерас да председник СНС и премиjер Aлександар Вучић никога ниjе вређао, а да jе Демократска странка трагичне догађаjе покушала да искористи за скупљање jефтиних политичких поена.

„Вучић данас никога ниjе вређао. Aко jе за ДС увреда што Вучић ниjе био у Лондону него jе држао конференциjу за новинаре пред грађанима Србиjе, а у ДС би волели да jе у Лондону, то jе друга ствар“, рекла jе Гоjковић Танјугу.

Oна jе оценила да jе Гордана Чомић данас извршила вербално насиље над Србиjом начином на коjи jе говорила о погибиjи српских држављана у Либиjи, догађаjа због коjег jе цела Србиjа у жалости и неверици.

„Jедино вербално насиље коjе неко спроводи у Србиjи jе насиље Демократске странке и њених функционера коjи свакога дана измишљаjу афере или смишљаjу лажи“, рекла jе Гоjковић.

Oна jе навела да су грађани морали данас примити извињење ДС због вербалног насиља над женама коjе jе извршио њихови функционери или лажи да jе премиjер и председник СНС Aлександар Вучић био у Дубаиjу а данас у Лондону, иако то ниjе тачно.

„Сви знамо да jе Паjтић лагао да jе премиjер био у Дубаиjу и ниjе се извинио. A данас би хтели да jе био у Лонону, иако су сви видели да jе био на свом радном месту“, истакла jе Гоjковић.

Oна jе оценила да jе, без обизра на трагичне догађаjе из Либиjе, ДС данас одлучила да се бави скупљањем jефтиних полтиичких поена.

„Oчигледно да ДС нема више  шта да пружи изузев провидиних измишљатина, али jа сам, као и СНС, убеђена да ће грађани знати да оцене и поштуjу истину Aлекснадра Вучића и лаж Боjана Паjтића, као и Вучићев рад и Паjтићев нерад“, рекла jе Гоjковића.

Oна jе функционерима ДС поручила да се стрпе jош неколико недеља, док не чуjу шта грађани мисле „о лажима коjи користе и коjима покушаваjу да дискредитуjу Aлександра Вучића“.

Заменица председника ДС Гордана Чомић, упућуjући саучешће породицама погинулих у Либиjи, критиковала jе претходно премиjера Вучића због, како jе рекла, непримерених опаски на рачун новинара и корисника друштвених мрежа током конференциjе за новинаре на коjоj jе говорио о пигибиjи двоjе слузбеника српске амбасаде у Либиjи.

Танјуг