Вучићева омиљена министарка се бави више изборима него својим послом

845065

ПОТПРЕДСЕДНИЦА Владе Србије и Српске напредне странке (СНС) Зорана Михајловић изјавила је данас да ће СНС након саопштавања датума избора одлучити када ће почети кампању и да још трају разговори о заједничким изборним листама за предстојеће изборе.

„Ми желимо да Србија настави пут реформи, желимо модерну земљу, хоћемо да се развија приватни сектор и да се задржи политичка стабилност“, казала је новинарима у Привредној комори Србије Зорана Михајловић.

Замољена да прокоментарише то што ће опозиционе странке на предстојеће изборе ићи у две колоне, она је рекла да грађани када дођу на биралишта треба да размисле кога желе да виде у фотељи премијера Србије.

„Хоћемо ли да видимо националистичке странке, које нас враћају у прошлост или оне које нису урадиле ништа осим што су причале и вратиле нас много корака уназад, а ту говорим о (лидер Демократске странке Бојан) Пајтићу и (лидер Социјалдемократске странке Борис) Тадићу, или хоћемо да видимо оне који вредно раде и који су створили политичку стабилност и покренули политичку економију“, казала је она и додала да ће гласати за Александра Вучића.

Факти