ДС: Зашто функционери СНС-а не смеју да прикажу имовинске карте?

Banovina_1

Покрајински одбор Демократске странке упитао је Српску напредну странку зашто нико од њихових функционера још увек није јавности приказао своју имовинску карту.

„Дрско тврдећи да је новац из буџета Војводине завршио у приватним џеповима, потпредседница СНС-а Зорана Михајловић заборавља да је председник Покрајинског одбора ДС (Мирослав Васин) јавно објавио своју имовинску карту са основом стицања имовине, а да то није учинио још ниједан функционер СНС-а. Зашто, нека јавност оцени“, наводи се у саопштењу.

ДС је навео да јавност треба да процени да ли треба да верује министарки Михајловић, која нема никакве резултате или најпознатијем светском економском часопису Фајненшел Тајмс (Финанциал Тимес) који је Војводину по трећи пут сврстао међу 10 најатрактивнијих региона у Европи за привлачење страних инвестиција.

„Уколико позивом да Војводина ‘треба да се покрене и почне да ради’ Зорана Михајловић жели да каже да до сада Војвођани нису радили, подсећамо је да су грађани Војводине увек важили као веома вредни, а да је Војводина по свим показатељима најразвијенији регион у Србији, захваљујући управо њиховом раду“, наводе демократе у саопштењу.

021