УЖАС У МОСКВИ Нађено још једно ТЕЛО БЕЗ ГЛАВЕ, треће од децембра

Тело мушкарца без главе и удова нађено је у реци Москви, на Воробјевском кеју, у западном делу града, саопштила је полиција руске престонице.

5421-7-40-Luzhniki-REUTERS_Sergei-Karpukhin-

Тело је откривено данас око 16 сати, недалеко од стадиона „Лужњики“, а очевици су потврдили да није имало главу и удове. Није познато када је наступила смрти, колико времена је тело било у води и како је остало без главе и удова. Према првим информацијама, ради се о мушкарцу средњих година. Тело је однето на обдукцију, а полиција је само кратко навела да је истрага у току.

Ово је трећи случај у последњих неколико месеци да у Москви и Подмосковљу буде откривено тело без главе, и у сва три случаја се ради о мушкарцима средњих година.

Прво је у децембру у западном делу Подмосковља нађено обезглављено тело мушкарца. Глава убијеног човека лежала је недалеко од тела, а такси који је возио нађен је на путу у близини.

Пре три дана, у источном Подмосковљу, у насељу Свјердловскиј, такође је нађено обезглављено тело мушкарца. Полиција је у оба случаја утврдила да се ради о убиству, а истрага је још у току.

БЛИЦ