ДС: Вучићу, зашто си од седам милијарди људи на планети за саветника изабрао Тонија Блера?

„ЖУТИ” ТВРДЕ ДА ЈЕ ПРЕМИЈЕР У ОСТАВЦИ У ИЗБОРНЕ СВРХЕ ЗЛОУПОТРЕБИО УЖАСАН ЗЛОЧИН У ВАРВАРИНУ

  • Премијер у оставци би сутра требало да организује прес конференцију са својим најзначајнијим саветником Тонијем Блером. Једино уз Блерову помоћ би јавности Србије могао да појасни политику која стоји иза папазјаније од СНС коалиције. То је листа за НАТО и против НАТО, за ЕУ и против ЕУ, за одбрану Косова и за предају Косова, за лево и за десно, за социјализам и за неолиберализам, за Русију и против Русије

ПОШТО је данас злоупотребио ужасан злочин и трагедију у Варварину у предизборне сврхе, премијер у оставци би сутра требало да организује прес конференцију са својим најзначајнијим саветником Тонијем Блером.

Јавност Србије оправдано интересује зашто је од седам милијарди становника ове планете Вучић изабрао баш Блера за саветника, али и какви су резултати те присне и срдачне сарадње.

Једино уз помоћ Тонија Блера премијер у оставци би јавности Србије могао да појасни политику која стоји иза папазјаније од СНС коалиције. То је листа за НАТО и против НАТО, за ЕУ и против ЕУ, за одбрану Косова и за предају Косова, за лево и за десно, за социјализам и за неолиберализам, за Русију и против Русије.

С Тонијем Блером на челу, Бабић, Веља Илић, браћа Карић, Вучић и Вук Драшковић очигледно немају никакву заједничку политику и идеју, осим голог интереса да се Србијом и даље влада на штету њених грађана.

Као што би у СНС желели да се заборави улога Тонија Блера у бомбардовању Србије, исто тако желе да се заборави чињеница да су некада делили политичке ставове са Радованом Караџићем.

За разлику од њих, Демократска странка је одувек водила политику помирења у региону, веровала да сви који су у било чије име чинили ратне злочине морају одговарати јер је то једини начин да се ода пошта жртвама, које се не смеју разврставати ни по вери ни по националности.

Изражавамо поштовање свим жртвама ратова деведесетих година и учинићемо све што је у нашој моћи да никада не буду заборављене.

         саопштење Демократске странке