САНДА: Вучић је раније био Милошевићев пион, а данас – Вашингтона, Берлинa и Брисела

„НЕЋЕ У КОАЛИЦИЈУ СА ДСС ЈЕР МИ НЕЋЕМО СА ЊИМ, НЕКА СЕ УДРУЖИ
СА ДАЧИЋЕМ, ТАДИЋЕМ И ШЕШЕЉОМ“,

Александар Вучић каже да са ДСС-ом неће, јер не може, а то каже онај који је градио вилу и подрум вина у Јајинцима и уређивао своје од државе добијене станове, док су Срби гинули бранећи своје животе и огњишта
Само у једном је Александар Вучић у праву: Србија бира да ли ће да се врати у прошлост или жели да иде у будућност. Он је оличење ружне прошлости Србије: недемократског поретка, назадовања, беде становништва
ПРЕДСЕДНИК Српске напредне странке је изјавио да неће у коалицију са Демократском странком Србије. Наравно да неће, јер и да хоће то не би могао. Потпуно је нејасно на основу чега мисли да се он о томе било шта пита и зашто се не ограничи у својим комбинацијама на оне који му се нуде – Дачића, Тадића, Шешеља.

Добро је препознао председник СНС Александар Вучић да не може са нама, па онда и неће, јер смо на страни већине народа, српског привредника и сељака, а не страних тајкуна којима он продаје наше најбоље оранице и предузећа.

Добро је да је препознао да смо одговорни и храбри да кажемо да су Косово и Метохија Србија и да нам га могу силом узети, али да ми никада и ни по коју цену нећемо да се добровољно одрекнемо дела своје земље и свог народа.

Добро је да је препознао да смо одговорни да кажемо не NATO-у који нас је убијао и Европској унији која уништава нашу привреду.

Вучић, каже да са ДСС-ом неће, јер не може, а то каже онај који је градио вилу и подрум вина у Јајинцима и уређивао своје од државе добијене станове, док су Срби гинули бранећи своје животе и огњишта.

Само у једном је Александар Вучић у праву: Србија бира да ли ће да се врати у прошлост или жели да иде у будућност. Он је оличење ружне прошлости Србије: недемократског поретка, назадовања, беде становништва, раније пион Слободана Милошевића, данас Вашингтона, Берлинa и Брисела.

Такви немају шта да траже са Демократском странком Србије. Са њима ДСС не може и неће у коалицију. Довољно је оних који хоће са СНС-ом, којима је само до власти, који немају ни идеологије, ни морала који би им наложили да се не нађу у том нечасном друштву.

(изјава Санде Рашковић Ивић, председника Демократске странке Србије)

cropped-srpskoruskipokret.jpg