На годишњи одмор у Грчкој преко Македоније – Дојранско језеро

Сезона годишњих одмора је почела, Као и ранијих година најчешће дестинације српских туриста јесу одмаралишта у Грчкој. Велик број наших туриста на пут ка Грчкој креће сопственим превозом и гледајући да себи што више олакшају путовање заустављају се на некој од дестинација у Македонији.

mapa

Неки од путника ће закупити апартман како би преноћили и одморили се пред наставак пута, а неки ће се одлучити и за опцију да у Македонији остану пар дана. Да македонски угоститељи имају шта да понуде пример можемо наћи и у Новом Дојрану у апартманима Дан-Дар.

Ту ће Вас дочекати љубазни домаћини, који ће Вас угостити као своје рођене.  Уколико свратите на ово прелепо место сигурно ћете следећи пут размишљати да ту проведете неколико дана.

Извод из јеловника можете погледати овде – Јеловник

dojran (2)

Оно што такође јесте интересантно нашим туристима јесте да на бензинским пумпама и у маркетима у Македонији могу вршити плаћања својим платним картицама. Цене горива а исто тако и прехрамбених производа у продавницама су нешто ниже од цена код нас. Тако да ако сте нешто заборавили да понесете можете купити овде и наставити пут у Грчку.