Трамп: Оно што је Клинтонова рекла FBI само потврђује да она мора бити кривично гоњена!

Доналд ТРАМП: „Одговори које је Хилари Клинтон давала FBI поводом свог приватног сервера и електронске поште коју је користила – напросто су невероватни. Мене је дубоко потресло то у којој мери су њени одговори FBIпротивречили ономе што је претходно говорила америчком народу. Сада када сам те документе прочитао – уопште ми није јасно како је било могуће да против ње није подигнута оптужница“

КАНДИДАТ Републиканске партије за председника САД – Доналд Трамп – изјавио је да све што је FBI управо објавио о саслушању Хилари Клинтон „само потврђује неопходност да бивша државна секретарка буде кривично гоњена јер је кршила правила приликом вођења службене преписке“.

Ово је сасвим очекивано, а Трамп је свој поглед на проблеме у којима се нашла његова ривалка у трци за Белу кућу изоштрио овако:

„Одговори које је Хилари Клинтон давала FBI поводом свог приватног сервера и електронске поште коју је користила – напросто су невероватни. Мене је дубоко потресло то у којој мери су њени одговори FBI противречили ономе што је претходно говорила америчком народу. Сада када сам те документе прочитао – уопште ми није јасно како је било могуће да против ње није подигнута оптужница“.

Можда је и овај наставак скандала, који се за Клинтоновом вуку као реп, оборио њену популарност, а подигао Трампову.

Јер, чак и у анкети социолошког центра Ipsos и британске агенције Reuters – а овај тандем је редовно објављивао како Клинтонова убедљиво води испред председничког кандидата републиканаца – Трамп је популарнији од бивше „прве даме“.

За Трампа је сада наводно спремно да гласа 40 одсто Американаца, а за Клинтонову – 39 одсто.

Извор: Факти