По анкетама Трамп је већ победио!

Након првог јавног сучељавања кандидата за америчког председника, где су у дебати суделовали републикански кандидат Доналд Трамп и демократска кандидаткиња Хилари Клинтон, Трамп уверљиво води у анкетама које су спровели разни амерички медији, од оних конзервативних па до крање либералних.

Не улазећи у саму срж дебате, могло би се рећи да она засигурно није била онолико интригантна и жестока колико се од ње очекивало, посебно од стране Доналда Трампа, који није искористио добар део аргумената којима је у последње време нападао политику и карактер Хилари Клинтон.

debate-poll-2debate-poll-3debate-poll-4

Могуће је, познавајући његово тактизирање, да Трамп чува главно оружје за надолазеће дебате које ће се одржати ближе датуму избора.

debate-poll-7debate-poll-8debate-poll-9

Плаћенички медији који подупиру владајући естаблишмент почели су извештавати о томе како је Клинтон наводно добила дебату, да је њено излагање било „артикулирано и државничко“, док је Трамп ваљда био „слаб, неуверљив и неуротичан“. Медији и њихови газде добро знају колика је моћ сугестије, те то обилато користе.

debate-poll-11debate-poll-12debate-poll-13

Унаточ томе, могло би се рећи да је међу гледатељима као победник дебате изашао управо Трамп, судећи према анкетама које су спровели многи амерички медији.
debate-poll-16debate-poll-17
Стога, када чујете у медијима тобожње „политичке аналитичаре“ како просипају мудрост и певају хвалоспеве либералним и анационалним кандидатима, као што је у америчком случају Хилари Клинтон, игнорирајте их и радије послушајте глас народа, који значи далеко више од патетичних шарлатана који су одавно изгубили свој значај.
debate-poll-14
Трибун.хр