САМО ТИ ДЈЕТЕ РАДИ СВОЈ ПОСАО

Миша Вацић, председник Покрета 1389 осуђује поступање лидера Двери Српских који гости манекене усташтва у Народној Скупштини Републике Србије.

Господин Вацић подсећа на чувене речи мученика Светог Вукашина кога су усташе клале само зато што је Србин! Свети Вукашин је усташи који му је претио клањем рекао „Само ти дјете ради свој посао“. И питам Обрадовића зар ћеш и ти дечаче да радиш исти тај посао. Шта ти се човече десило да од Двери Српских првиш Двери Југословенске, да ли су ти фризери променили фризуру или су ти мозак шишали?! Зар да Бошко Обрадовић, угости хрватског посланика Ивана Пернара у дому Народне Скупштине Србије? Сликали се селфи, заједно спојених ОТПОРАШКИХ песница.

Квази четник угостио је Унука искреног усташе по коме је и добио име, Ивана Пернара, у српском народу познатог по реченици из 1928. године у тадашњем скупштинском сазиву заједничке државе: „Колико кошта српска крв на Кајмакчалану, да је платимо?! „

Обрадовић дао том приликом изјаву – да он не припада онима који су оптерећени прошлошћу. Да ли то значи да су Срби који памте Јасеновац, Јадовно, Бљесак и Олују – оптерећени прошлошћу?

Тиме хтео да поручи да су они који носе Републику Српску Крајину у срцу ретроградни, да не припадају “ новој генерацији“ политичара, како је назвао себе и колегу из Хрватске.

Иначе тај исти Иван Пернар је данас стајао у Вуковару, раме уз раме са домобранима.

Миша Вацић, председник покрета 1389