ВУЧИЋ СЕ КАНДИДУЈЕ НА ИЗБОРИМА!?

Премијер Србије Александар Вучић тражио је од народа да му повери још један мандат на априлским ванредним парламентарним изборима. Народ му је поверио још један мандат. Међутим, апетити сада расту јер су истраживања открила да би Вук Јеремић победио Никола у другом кругу председничких избора.

Како наводи “Недељник”, Вучић је почео озбиљније да размишља о кандидатури након председничких избора у Бугарској. Њихов премијер Бојко Борисов морао је да поднесе оставку због пораза свог кандидата у другом кругу.

Вучиће је такође најавио да ће уколико кандидат Снс-а изгуби, дати оставку на место Премијера. По последњим анализама Вук Јеремић опасно прети да престигне све кандидате, осим Александр Вучића који има највећу популарност гласачког тела и скоро да је сигурно да би победио.

Кoлико год да је страшно што је Томислав Николић председник Србије, још гора солуција би била да буде Премијер јер и на позицији која је много мање захтевна он прави велики број гафова и његови коментари често заврше као предмет исмевања светских медија што има негативан утицај на репутацију Србије.

Извор: Недељник, Ослобођење