Вучић: Рекао сам директно да нисмо заинтересовани за улазак у НАТО!

Премијер Србије Александар Вучић изјавио је данас да је представницима НАТО приликом последње посете рекао да Србија није заинтересована за чланство у тој алијанси.

„Отишао сам у НАТО и директно свима у лице рекао да Србија није заинтересована за чланство Србије у НАТО. Шта то измишљате“, рекао је Вучић током расправе у Скупштини Србије одговарајући на критике посланика Двери због последње Вучићеве посете НАТО и на њихове наводе да ради за НАТО.

Он је питао и да ли измишљају ствари због тога што треба да добију неке паре, промовишући се као заштитници Србије од уласка у НАТО.

ВУЧИЋ: НИСАМ ИМАО НАМЕРУ ДА УВРЕДИМ ЧАЧАНЕ ВЕЋ ДА КРИТИКУЈЕМ СИЛЕЏИЈСТВО

Председник Владе Србије Александар Вучић изјавио је данас да имитирајући шефа посланичке групе Двери Бошка Обрадовића како изговара реч „бежите“ није имао намеру да увреди људе из Чачка због њиховог говора.

Он је током расправе у Скупштини Србије рекао да је прича „о томе ноћас измишљена“ иако његова критика није имала никаве везе са чачанским акцентом већ са „силеџијским понашањем“ Обрадовића у Скупштини.

„Чачани су добри људе који су указивали на вас и ваше слиџијско понашање, нарочито према женама. Ја сам само упозорио да не радите то, зато сам поновио ваше речи на начин на који сте тада када сте тукли ону жену у Скупштини (после избора у РИК-у) изговорили и желео сам да вас упозорим и да имате у виду да то не иде баш тако“, казао је Вучић одговарајући на критике посланика Двери.

Он је рекао да ако је то увреда онда моли све да прихвате његово извињење.

Вучић је казао и да су посланици и грађани данима већ сведоци извођењу најбруталнијих напада на Владу Србије и њега лично, истичући да „им се политика свела на најгнусније лажи и увреде“.

Он је Дверима рекао и да су у коалицији са онима који су узимали новац од бизнисмена Мирослава Мишковића и да на листи ДСС-Двери имају два „директна потрчка“ Мирослава Мишковића.

„Тужно је када се неко дичи српством које лежи у парама Делте“, казао је Вучић и додао да нико неће да дозволи да пљачка Србију.

(novosti.rs)