Подршка Миши Вацићу!

Сведоци смо да се у последњих месец дана води прљава кампања против господина Вацића који често мора да трпи и разне увреде које му упућују не само појединци већ и разне организације. Знамо ми врло добро ко стоји иза тих организација и појединаца који не нападају само господина Вацића, већ су ти напади усмерени и на све оно што је Српско.

Миша Вацић је родољуб и патриота који се до сада милион пута показао као такав. Он очигледно смета онима који не желе да омладина Србије иде правим путем, путем патриотизма негујући старе обичаје и вредности Србије. То је управо оно што представља и Миша Вацић. Он је представник омладине какву Србија треба да има. Многи не знају да је Миша годинама уназад успешно организовао и спроводио разне хуманитарне акције, помагао је нашем напаћеном народу на Косову и Метохији.

Центар за безбедност, истраге и одбрану ДБА пружа пуну подршку правом патриоти, који заслужено обавља функцију саветника директора Марка Ђурића. Сматрамо да је патриота Миша Вацић прави човек за поменуту функцију.

Председник ДБА
Стеван Ђокић