ВАЊА ГРБИЋ: Народ хоће пријатељство са Русијом а политичари га гурају у НАТО, е неће моћи!

Некадашњи капитен одбојкашке репрезентације Србије Вања Грбић запалио је друштвене мреже статусом на свом Фејсбук профилу.

Један од најбољих одбојкаша у историји овог спорта присетио се своје изјаве после меча Југославије и Сједињених Америчких Држава у којем су “плави славили са 3:0.

– Ја сам крив за бомбардовање. Ја сам директно у тв преносу из Јапана након победе против УСА од 3-0 рекао у камеру “кога ће ови да бомбардују” ја сам крив. И нико други. И очекујем да ме депортују у Хаг. И оптуже за патриотизам и љубав према својој земљи и свом народу јер је то данас у Србији срамота и злочин – написао је Грбић.

Није нам познато да ли је постојао посебан мотив за овакав статус, или је један од браће Грбића само исказао свој став. У сваком скучају добио је велику подршку у виду лајкова и коментара бројних спортиста и пријатеља.
Легендарни одбојкаш Вања Грбић недавно је у једном интервјуу казао да Србија и Русија имају историјску везу и да му срце куца у духу православља.

Овај интервју неочекивано је дошао на велику подршку и оних који нису проевропски оријентисани. “Народ хоће пријатељство са Русијом а полиичари нас вуку ка НАТО савезу, то неће проћи овог пута”, кратко је рекао Вања, преносе поједини портали.

intermagazin.rs