Светлана Милошевић: Маријан ме подводио и замало убио!

После јучерашњег текста у коме бивша жена Маријана Ристичевића Светлана тврди да је политичар психички злостављао и тукао, само дан касније решила је да у јаност изнесе још неке детаље из живота са Маријаном.

Разлог поновног појављивања у новинама Маријанове бивше супруге је због спорне фотографије на којој она ужива у сексуалном односу са непознатим мушкарцем.

„Јао, мајко мила, је л‘ могуће да ми се ово дешава? Кунем се у своје дете да сам се у животу једино сликала и снимала са Маријаном и ни са ким другим“! – било је прво што је изговорила Светлана.

Када јој је новинаар једног дневног листа саопштио, да на сликама није Маријан Ристичевић, Светлана је одмах променила причу:

„Да, реч је о сликама из Маријанове куће. Ја сам желела да сакријем тужну судбину коју сам доживела поред њега, али изгледа да је то немогуће. Да, један од тих мушкараца на фотографијама је мој бивши муж Маријан Ристичевић, а тај чин се десио у његовој спаваћој соби на спрату. Фотке су направљене док смо још били у браку. Он је мене малтретирао на све могуће начине“ – рекла је Светлана, а онда појаснила и присуство других мушкараца на фотографијама:

„Два пута је доводио пријатеље код нас кући и терао ме да имам секс са њима, док он све то посматра и снима. Једном их је било више. Маријан је нон-стоп био пијан и такве ствари су морале да се десе. Ја сам била против тога увек, али ме је он терао. Једном смо били код његовог пријатеља у ресторану и Маријан је био пијан и позвао их да иду код њега да понове секс са мном“ – каже Светлана плачним гласом.

„Једном сам отишла да га пријавим, али ме они никада нису звали после тога. Чак сам преко једног пријатеља проверила шта је са тим мојим случајем, а он ми је рекао да тај случај у полицији и не постоји. Маријан је тада био на функцији и могао је да ради шта хоће, и плус је био главни у Инђији. Ја сам једном у болници завршила због њега, у Ургентном центру, и снимали су ме од главе до пете, била сам сва у модрицама. Мени је само проблем што су сви ти папири код њега у кући. Једино што могу јесте да их узмем из Ургентног центра, али мени су рекли да не смем да зуцнем да је то он, јер ћу још горе проћи“ – каже Светлана, и истиче да ју је страх због ћерке и да јој је жао што ће за ову тугу и срамоту сада знати сви.

И као да ово није довољно, бивша Ристичевићева супруга каже да је брак са Ристичевићем могао да се заврши и кобно по њу!

„Маријан је натегао пиштољ и хтео да пуца у мене када нисам хтела да пристанем на секс. Тада сам звала жену његовог брата јер од будале нисам могла да се одбраним. Е, тако су пролазили моји дани. После тога сам побегла од њега, али ме је он нашао и на силу ме вратио кући. Онда сам други пут заувек побегла. Он је мене чак и киднаповао. Ја бих свашта могла о њему да кажем, али никад не бих смела да поменем људе коју су били са њим, јер би у том случају могла без главе да останем“ – каже бивша жена политичара.

Ало