Смедерево: Кинези обарају рекорде продаје!

„ХБИС Србија“ остварио је продају преко 120.000 тона финалних челичних производа у мају и финансијски приход у вредности од око 77 милиона долара, чиме је забележио највећи успех у последњих годину дана, колико је прошло од доласка ХБИС-а у Србију.

Компанија је саопштила да је овај резултат постигнут је захваљујући преданом и добро синхронизованом раду свих запослених, али и чињеници да је ХБИС препознат као озбиљан произвођач челика.

– Стратегија побољшања квалитета производа у тренутку када се тржиште бори са ниским ценама, поверење купаца и континуитет присуства производа на тржишту били су циљеви којима се тежило протеклих годину дана. Поред тога, глобална моћ интеграције ресурса и добра организација посла после преузимања фабрике у Смедереву допринели су томе да дође до овог значајног успеха – наводи се у саопштењу.

„ХБИС група Србија“ очекује да ова година буде рекордна по много чему, што ће се видети у наредним месецима, захваљујући пре свега новим инвестицијама, чија вредност износи 150 милиона долара.

novosti.rs