Стара српска мудрост каже „На Вука повика, а лисице месо једу“

Научили су жути политичари на семинарима које им је плаћао Сорош да је напад најбоља одбрана, а замена теза истина која се не доводи у питање.

Жртва у свему овом сам ја и милиони грађана лојални Уставу Републике Србије и српским националим интересима. Ми смо пребијани, хапшени, медијски линчовани од 2000. године до данас. Мени су пребијали чланове породице, мене су пратили и прислушкивали и уцењивали они који су уз помоћ запада газили законе и Устав Републике, чак су мене давили само зато што сам јасно и гласно и тада и сада државотворно бранио Устав и интерес Србије. Одузели су ми право на рад, уз медијски линч онемогућили да радим и својим радом плаћам струју. Да ја плаћам редовно струју док је Зоран Бунда Живковић јавно наговарао људе да не плаћају струју. Наговарао док је уз помоћ запада био градоначелник Ниша.

Нисам се никад повлачио, нећу ни сада и знам које су последице моје храбрости и искрености. Они се неће смирити док ме не убију. Зоран Бунда Живковић треба да одговори најмање на једно питање: која је његов улога у ликвидацији и убиству најмање три српска политичара док је он обављао револуционарну дужност Савезног министра полиције? Прво је у његовом Нишком атару убијен Небојша Крстић,  председник Образа и то након састанка са функционерима ДС у Нишу, потом је убијен бивши министар полиције Зоран Соколовић док је садио цвеће у башти и трећи је убијен Зоран Ђинђић у тренутку када није хтео да изда Косово и док је покушавао да се отараси својих криминалних сарадника. Колико је Зоки Бунда Транзистор жалио Зорана Ђ. потврђује чињеница да је брже боље ускочио у Зокијеву фотељу премијера, а задржао место министра полиције, а онда нек одговори: зашто су камере биле угашене, да ли је било два или три метка и да ли једва чека дан када ће мене да погоди четврти метак?!

Захтевам да Зоран Бунда Живковић буде ухапшен. Док се не истраже сва политичка убиства, чак је и Председник Републике Александар Вучић потписник апела да се истражи трагична смрт Небојше Кристића. Спаваш ли мирно Бундо?

Миша Вацић – дежурни кривац либерала и аутошовиниста

(nacionalist.rs)