ПРОЦЕНТИ РАСТУ – ПОДРШКА СВЕ ВЕЋА У БЕОГРАДУ: Ђилас ОБЈАСНИО све у три реченице! (ВИДЕО)

Драган Ђилас је био гост на телевизији „Шабац“ у емисији „Интервју“ где је изнео низ занимљивих ствари када су у питању избори у Београду, али и владавине СНС-а у Србији, као и јасној подршци уједињене опозиције окупљене око једног кандидата.

Драган Ђилас се дефинитвно враћа у Београд, сада је већ скоро сигурно да ће он бити „заједнички“ кандидат опозиције у борби за Београд, оно што је занимљиво рећи је управо његов наступ у медијима који привлаче све више пажње где Ђилас врло јасно и концизно прича о плановима који би донели добро целом „урушеном“ Београду.

Ђиласов одговор би требао да буде модел свим гласачима који ће изаћи на изборе, ако се сада не ујединимо када ћемо? 2023. године?

„Када говоримо од ДС-у, ја говорим о људима који гласају за ДС и ја сам сигуран да је ту огроман број сјајних људи, који схватају шта се у овој земљи дешава и само зато бих волео да будемо заједно на овим изборима, а не да идемо одвојено.

Ми смо на овим изборима већина, ова групација коју сам вам споменуо која се залаже да бринемо о људима, да помогнемо деци, која се залаже да млади брачни парови који оснују породицу не живе са родитељима, ајде да им помогнемо! Хајде да им финансирамо ту кирију за стан, или да им дамо неки кредит. Хајде да деци дамо бесплатне књиге, град мора и треба да помогне“, рекао је Ђилас.

Паника у круговима СНС-а постаје све већа, према последњим истраживањима Драган Ђилас се „котира“ на око 23% што је потпуно невероватно за човека који се пет година није бавио политиком, а кампања тек почиње.

(beogradskiportal.rs)