Мићуновић: Гласајте за ДС, матицу демократије

Посланик Демократске странке Драгољуб Мићуновић обратио се данас на Теразијама грађанима и позвао их да гласају за ту странку као „матицу“ демократије.

Београд је град демократа и такав мора да остане„, рекао је Мићуновић.

Он је навео да су предстојећи београдски избори од великог значаја за ту странку, јер је Београд, како каже, био град где је ДС освојила своје мандате када је ступила на политичку сцену.

Мићуновић није хтео посебно да коментарише позив Саше Јанковића свима који су га подржали на председничким изборима да подрже листу на којој је сада, а коју води Драган Ђилас.

ДС је на председничким изборима подржала Јанковића и ставила му на расплагање своју страначку инфраструкутуру. Мићуновић је рекао да сада није тренутак да се воде расправе чији су све гласови то били…

Све то знамо, не треба да се расправља око тога“ рекао је Мићуновић и додао „позивамо да гласате за оно што је најсигурније демократски било, што је матица, што остаје„.

Листу ДС предводи њен председник Драган Шутановац, а у коалицији су са Новом странком, СДС И зеленом еколошком партијом – зелени, док је Јанковић на листи коју предводи Драган Ђиалс, а у коју подржавају Народна странка, Левица Србије. . .

(tanjug.rs)