ДЕНЗЕЛ ВАШИНГТОН: Победом Трампа избегли смо хорор и стварање “Орвелове полицијске државе”

Победа Доналда Трампа на изборима, је сачувала САД од установе “Орвелове полицијске државе” у рукама демократа, који би користили исту ауторитативну тактику “изнова и изнова”, да “контролишу вољу људи током будућих избора”, изјавио је легендарни Дензел Вашингтон, на конференцији за штампу.

Да су демократе победиле на изборима, никада не бисмо сазнали да су користили лажне документе за добијање лажних налога, ради шпијунирања Америке. Никада то не би сазнали. Имали би алат који би могли да користе у прилагођавању воље људи на будућим изборима”, рекао је Дензел, који је недавно номинован за оскара за улогу у филму “Роман Ј. Израел”.

Ово је осма номинација Вашингтона у категорији за најбољег глумца, што га чини првим афроамериканцем са оволико номинација.

На питање репортера да ли је сигуран да је меморандум објављен од стране Конгреса у петак “поуздан”, он је одговорио “Наравно да је поуздан. Не морамо да знамо детаље да би разумели шта се тачно догађа овде”.

“Знамо да је налог за шпијунирање Трамповог тима издат на основу извештаја медија, који су засновани на информацијама које је обезбедила истраживачка фирма опозиције, плаћена од стране демократа и Хилари Клинтон.”

Ако не можете да видите шта није у реду овде, онда мора да се шалите”, рекао је глумац, пре него што је додао “Добро, ипак сте ви репортери. Колико репортера је ухваћено да сарађује у складу са кампањом Хилари Клинтон?

(Vidovdan.org)