СМЕТА ИМ СТЕФАНОВИЋ! Опозиција против борбе и хапшења НАРКО ДИЛЕРА?

Опозицији ништа није свето, просто се намеће питање да ли постоји средство које неће употребити против СНС-а и функционера који обављају свој посао најбоље што могу.

Како вама удовољити господо другосрбијанска? Схватио је Вучић то одавно па је одустао од те немогуће мисије, али да ли је могуће да баш све, апсолутно све ви оспоравате и исмевате? Чак и кад су деца у питању?

Министар полиције Небојша Стефановић изјавио је да је МУП никад активнији када је у питању сузбијање наркотика
и опасних дрога коју дилери продају нашој деци скоро сваки дан. Дрога са улице мора да се склони, а Стефановић је одмереном изјавом обећао жестоку борбу.

Наравно бледој опозицији ни то није одговорало, па су њихови „ботови“ кренули у акцију и на порталу Н1 остављали коментаре које није ни вредно спомињати и објављивати. Прљава кампања тек креће, милиони се улажу у спонзорисане рекламе, тимови ботова ужурбано коментаришу све против Вучића и СНС-а, па нас не би зачудило да крену да „пљују“ и по рубрикама „здравље“,“стил“ и тако иза себе задобију сав дигитални свет и сруше „медијски мрак“ који својим делима праве још од 2000. године, само једно заборављају – велика је штета што вас је народ провалио!

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изјавио је да је МУП сада веома активан у проналажењу оних који стоје иза инстаграм налога „Дрога Србија“.

Нећемо дозволити нарко дилерима приступ нашој деци и школама, наша порука је јасна, Министарство унуташњих послова наставиће одлучно да се бори против нарко-дилера“, рекао је Стефановић

Стефановић је додао да је потребно да се цело друштво укључи у борбу против наркоманије да би проблем био решен.

Циљ нам је да склонимо дрогу са улица, далеко од наше деце, из школских дворишта, искоренимо ту пошаст која је један од најозбиљнијих претњи младима. Ово је заједничка акција целог друштва у коју морамо сви бити уклучени“, рекао је Стефановић.

Он је рекао да тужилаштво и полиција заједнички раде на идентификовању администратора налога „Дрога Србија“ и на идентификацији свих који на том налогу имају објављене фотографије.

(n1info.com / BeogradskiPortal.rs)