ЂУРЂЕВ: Шта је и ко је Обрадовић: врховни арбитар или “опраштач грехова“?

Док у Београду, под слоганом “Да ови оду а да се они не врате“ прави коалицију са бившим министром привреде у Влади Србије Сашом Радуловићем који не часи часа да лажно оптужује СНС и председника Александра Вучића, “принципијелни“ Бошко Обрадовић тврди да је он једна и једина права опозициона странка у Србији јер неће са другим странкама у коалицију само зато што учествују у власти са напредњацима или су некад делили власт са њима – изјавио је Александар Ђурђев, председник Српске лиге (СЛ), подсећајући Бошка Обрадовића да је управо Радуловић прихватио позив Александра Вучића да обавља функцију министра привреде.

Очигледно му у Београду не смета лидер Де-је-бе и бивши министар привреде који је за свог мандата једино остао упамћен по неуспешном пројекту писања личних карата предузећа у реструктуирању, што довољно говори о његовој неспособности да било шта добро уради – каже Ђурђев и додаје да је с друге стране тај исти Обрадовић погазио све вредности за које се залаже, окрећући леђа свим опозиционим странкама који излазе на локалне изборе у другим местима и градовима у Србији 4. марта, држећи се својих тзв. принципа.

Шта је и ко је Обрадовић: врховни арбитар или “опраштач грехова“ који одлучује о томе која је политичка странка довољно национална, опозоциона и државотворна ?! – закључује Ђурђев.