СКАНДАЛОЗНО – Обрадовић изговорио речи које му у Србији опростити нико не може

Како се приближава крај предизборне кампање, тако расте ниво нетрпељивости међу учесницима изборног процеса, а тензије бивају све веће.

Током представљања кандидата на РТС-у у емисији „Упитник“ гостовали су Војислав Шешељ, Александар Шапић, Бошко Обрадовић и Драган Марковић Палма.

Током емисије дошло је до расправе између Шешеља и Обрадовића, а водитељка их је више пута упозоравала на речник и понашање.

Обрадовић је рекао да би лидер радикала требало да се смири, иначе ће му се вратити тумор, док га је Шешељ називао Љотићевцем и лажовом.

Поставља се питање, како Обрадовић као човек традиционалних вредности али и као православац каквим се представља у српској јавности где преко „СПЦ“ долази и до гласова може да изрекне овако скандалозну реченицу на Јавном сервису?!

Господине Шешељ, немојте толико да се узбуђујете да вам се не врати тумор“, рекао је Обрадовић.

Ко нормалан може да пожели карцином? Како је Обрадовић смогао снаге да каже овако нешто, а да српска јавност то тако олако испрати?

Ако је Бошко православни хришћанин, онда је ово недопустиво? Аман човече престани да се представљаш као неко ко посећује свете Литургије и „живи“ живот једног побожног човека. Реци ко си и шта си. Како неко може на тај начин да се крије иза вере, а онда изрекне страшну клетву!

Извор: Еспресо, ЕКБГ