ПРИПАДНИЦИ 63. ПАДОБРАНСКЕ БРИГАДЕ УПОЗОРИЛИ ЦРНОГОРСКУ ВОЈСКУ: Не играјте се са нашим гробовима!

Ветерани 63. падобранске бригаде у Црној Гори осудили су слање два официра Војске Црне Горе у НАТО мисију на Косову и Метохији.

„Осуђујемо још један у низу издајничких потеза државоликог НАТО провизоријума, којим управљају слуге Запада. Реагујући на одлуку да се два официра Војске Црне Горе упуте на Косово и Метохију, позивамо све иоле свјесне припаднике те Војске да не брукају своје часне претходнике и претке који су бранили и чували образ и светињу црногорског оружја и униформе!

Молимо и друга удружења ратника и војника да се огласе поводом овог срамног чина Владе у Црној Гори.

Позивамо и та два наша брата, ако истинске официрске части имају да одбију ово издајничко наређење окупиране НАТО државице“, истиче се у саопштењу Ветерана 63. падобранске бригаде у Црној Гори које је потписао предсједник удружења свештеник Миајло Бацковић.

Не играјте се са гробовима наше браће и светињом њихове жртве

„Опомињемо однарођену власт да се не играју са гробовима наше браће и светињом њихове жртве, Метохија до Бијелог Дрима била је и остала црногорска, ваше игре такозваног ‘разграничавања’и други издајнички потези, на штету територијалног интегритета наше земље неће проћи без реакције!“, казао је Бацковић и истакао:

„Дати Чакор,као што сте дали Превлаку према Хрватској су у најмању руку катастрофални стратешки потези неког ко себе назива Владом!?

Није то ваша ‘прћија’ па да је поклањате, сваки педаљ ове земље плаћен је крвљу наше браће, не играјте се!!!“

(in4s.net)