Опасност! Kемтрejлс – Зауставимо прскање аеросолних токсичних хемикалија!

Владе и корпорације намерно манипулишу и мењају Земљину климу, угрожавајући животе људи широм света.
Два од најекстремнијих случајева геоинжињеринга су кемтрejлс – отпуштање токсичних хемикалија у ваздух који трују људе и планету – и ХААРП – електромагнетно постројење на Аљасци која може да шаље радио-фреквенцијско зрачење преко великих географских подручја и манипулишу временским обрасцима који изазивају земљотресе, цунамије и још много тога.
Ови пројекти представљају неке од најгорих злочина у историји, али већина људи их не зна.
Преко стотину патената додељено је великим корпорацијама, укључујући Монсанто, за аеросолно прскање материјала који могу продрети у плућа и крв, узрокују болести, ометају вашу менталну способност, проузрокују да сте стерилни и чак изазивају преурањену смрт. Ови материјали се распршују по нашој планети – и на вама – одмах, без вашег сазнања или сагласности.
Током више од десет година, посматрачи примећују да се бели аеросолни трагови распршују на небу који се не понашају као уобичајена кондензација млазних трагова. Када тражимо објашњење, влада каже да су то само нормални „контрејлси“ које видимо из комерцијалних авиона и да су савршено безбедни. Међутим, они не расипају то на начин који редовни кондензациони трагови остављају. Они се задржавају сатима, ширећи се преко неба, и често настају шарени трагови и линије. Владе многих земаља су одбиле да тестирају узорке сакупљених испод тих трагова.
Недавно је извештај из ТВ емисије из Немачке потврдио да њихова војска заправо врши запрашивање кемтрејлсима. Чланак NIH, the National Institutes of Health (Национални институт за здравље), потврђује да не само да су кемтрејлси стварни, већ се сумња да суодговорна за разне неуротоксичне услове, укључујући Мултиплексклерозу, Алцхејмер, деменцију, Паркинсонову болест и Лоу Геригову болест (АЛС).
Конгресмен Денис Кучинич из Охаја је 2001. године представио „Закон о заштити простора„, као бивши шеф Дома оружаних службиКомитет који надгледа америчке војне пројекте, Кучиничев предлог закона позвао је на мирно кориштење простора и забрану „егзотичног оружја“, укључујући кемтрејлс. Интензивно прскање опасних хемикалија из авиона пријављено је у САД, Канади, Немачкој, Енглеској,Словачкој Аустралији, Мексику, Немачкој, Холандији, Аустрији, Србији, Јужној Африци, Бахамима, Порторику,Хрватској,итд. Гадна мешавина паразита, патогена, токсичних тешких метала и нано-инжењеринга.
Пронађене су честице које падају на земљу са неба алуминијум, баријум, споре бацила, радиоактивни торијум,кадмијум, хром, никл, исушена крв, споре плесни, жути микотоксини, етилен дибромид и синтетичка нано-влакна су међу састојцима пронађеним у сакупљеним узорцима. Како они попуњавају атмосферу и улазе у наша плућа и крв кроз ваздух који ми удишемо и храну коју једемо,то представља незабележено токсично загађење у историји!
У неким подручјима под прскањем, нивои алуминијума у тлу су толико повишени да се одређена стабла и усеви боре да би преживели. Интересантно,УСДА, која добија накнаде за ГМО усеве, недавно је добила патент за семенке(Монсанто) које могу расти у земљишту уз висок алуминијум.