САВА ЦЕНТАР – БЕОГРАД -5678 фестивал – 24. и 25. новембар

Знате ли где се плесни свет окупља ове јесени?

5678 је заједница настала са идејом новог приступа игри, која окупља љубитеље плеса широм света и стручњаке из ове области. Први догађај ове заједнице биће 5678 фестивал који ће одржати 24. и 25. новембра у Сава Центру у Београду.

Фестивал 5678 намењен је млађим и старијим играчима, онима који каријере тек треба да направе, људима који су утицали и утичу на њихово стварање, онима који талентоване људе проналазе, ентузијастама који су их пратили и бодрили, као и онима који тек желе да буду део овог света.

Циљ фестивала је да се уметност игре код нас подигне на виши ниво. Решили смо да наш фестивал постане незаобилазна станица за све играче који желе да буду део светске сцене. Па је један од циљева „5678“ заједнице умрежавање свих плесача света. Подстичемо мир и толеранцију кроз заједничку игру, такмичарски дух и лепо дружење међу екипама и међу земљама. Основни мото нашег бренда 5678 community је ALL4DANCERS.

Не желимо да 5678 буде само такмичење, желимо да буде више од тога – јединствени плесни доживљај. Припремамо вредне новчане и робне награде, могућност за добијање школарине за неку другу земљу или да најбољи буду запажени од стране скаута из познатих агенција.