Промоцијa новог рекреативног спорта – ФРИЗБИ ГОЛФА

Удружење за развој и промовисање фризбија – ФРИЗБИЈАК, под покровитељством Министарства заштите животне средине, организује промоцију новог рекреативног спорта – ФРИЗБИ ГОЛФА, на терену на Ушћу (у парку између ТЦ Ушћа и СИВ, преко пута  McDonald’s drive-a) у петак 8. марта у 10 часова.

Циљ промоције је да све даме, на Дан жена, уз партију диск – голфа упознају са новим обликом рекреације, који комбинује елементе фризбија и голфа. На нови модеран начин, покушаћемо да даме упознамо са свим предностима нове игре и истовремено проведемо лепе тренутке у заједничком дружењу и природи.

Познато је да Министарство, већ дужи временски период активно промовише здраве стилове живота, физичког кретања, боравка у природи, бициклизма и све друге активности који доприносе здрављу наших грађана а уједно су у складу са основним принцима одрживог развоја и здраве природне средине.

Удружење Фризбијак има веома развијену свест о очувању природе, и у том смислу континуирано воде бригу о парковима у којима активно проводе време и промовишући вредности које су блиске свим генерацијама.

Диск голф