Коалиција српских партија у Црној Гори подржала Српску Десницу на изборима у Медвеђи!

Предстојећи градски избори у Медвеђи јесу борба за локалне партијске програме, али и за потврду државности Србије на том подручју. Цијенећи квалитет политичких понуда, коалиција српских партија у Црној Гори ‘Српска листа’ констатује да је од понуђених најбољи избор Српска Десница.

Коалицији српских партија у Црној Гори ‘Српска листа’ је отаџбинско увијек изнад партијског. Српство и јединство српског осјећаја, судбине и припадности идентични су у Београду, Бањалуци и Подгорици.

Наглашено позивамо све Србе поријеклом са подручја данашње Црне Горе, који у Медвеђи живе у значајном броју, да гласовима за редни број шест на гласачком листићу, подрже родољубиву и домаћинску Србију.

Коалиција српских партија у Црној Гори ‘Српска листа’ очекује да ће изборни резултат Српској Десници у Медвеђи омогућити да буде незаобилазан фактор у формирању и контроли нове градске власти. То јесте значајно у времену када се неријетко помиње могућност да најмање три општине из централне Србије, међу којима је и Медвеђа, улазе у некакву проамеричку пакет понуду за суштинско формирање још једне шиптарске државе.

Српска Десница уочи градских избора у Медвеђи организује гусларско вече, ‘Вече неговања српске баштине’. Познато је да у Медвеђи има пуно Срба пореклом из Црне Горе, Косова и Метохије и уопште целокупне српске баштине.

Медвеђа је Србија! Догодине у Призрену!