СРБИЈЕ НЕМА БЕЗ СПАСА СЕЛА!

Председник Српске Деснице Миша Вацић обишао је насеља у општини Медвеђа. Вацић је са својим сарадницима проф др Радомиром Ковачевићем, одборником Српске Деснице на Врачару и Браниславом Пухалом, легендарним шефом обезбеђења генерала Ратка Младића, обишао Равну бању, Леце, Моравац, Сијаринску Бању и Маћедонце, и том приликом упутио подршку пољопривредницима и домаћинима, и нагласио да ће се Српска Десница залагати за убрзани развој свих места, посебно на Југу Србије.

У разговору са српским домаћинима, председник Српске Деснице рекао је да је пољопривреда један од привредних стубова којој ће се посветити највећа могућа пажња и да ће Српска Десница захтевати повећање пољопривредних субвенција.
“Пољопривреда је стратешка привредна грана, и нама као српским родољубима је циљ да се млади враћају у мања места, да се баве пољопривредом и да на тај начин негујемо српско село и Србију које нема без спаса села.”, изјавио је Миша Вацић, додајући “Сматрамо приоритетним и улагање у развој малих и средњих предузећа, као подлоге за повећање ефективне стопе домаће запослености. Српска Десница жели да види јаког домаћина, жели да види многодетну породицу, младе људе који су остали на свом огњишту.”

Такође, наглашено је да се посебна пажња у програм Српске Деснице посвећује заустављању демографског пражњења и одумирања неразвијених подручја, и да је неопходно развити стратегију на националном нивоу која ће подстаћи све оне који су отишли, да се врате у у своја родна места, где имају кућу и земљу, и да својим знањима помогну средини из које потичу.

Током обиласка села, Вацића и његове сараднике су дочекивали грађани који су желели да их поздраве и поразговарају.