Вацић након избора обишао српска газдинства

Након успешно завршених избора у Медвеђи, на којим је Српска Десница освојила 6,52%, председник Миша Вацић наставља са обиласком Србије, разговарајући са грађанима и на самом терену идентификујући њихове проблеме.

НЕМА ОДМОРА: Вацић након избора обишао српска газдинства (ФОТО) 1

Вацић је обишао пољопривредно газдинство у Чуругу где се упознао са производним капацитетима фарме, и поновио да се Српска Десница бори за равномерни развој сваког дела Србије, и за повећање пољопривредних субвенција, што представља неопходност за побољшање услова рада српскг домаћина.

НЕМА ОДМОРА: Вацић након избора обишао српска газдинства (ФОТО) 2

 

„Резултат који је Српска Десница остварила у Медвеђи остварен је захваљујући мојој свакодневној комуникацији са мештанима. Обишао сам велики број породица и домаћинстава. Саслушао све проблеме, и заједно смо се договорили да нађемо начин да их превазиђемо и решимо. Људи су сити празних прича, желе да виде да се предизборна обећања испуњавају.“ рекао је Вацић, истичући да пољопривредна домаћинства, као што је фарма у Чуругу, заслужују подршку државе и да развој српске економије управо зависи од улагања у пољопривреду , која поред развоја малих и средњих предузећа, којим се исто посвећује посебна пажња, представља базу за повећање стопе домаће запослености.

„Од степена развијености и квалитета примарне пољопривредне производње и њене прерађивачке индустрије, поред квалитета прехрамбених производа од којих великим делом зависи здрава и квалитетна исхрана грађана – зависе и многи други друштвени чиниоци. Уз све то, важно је напоменути да пољопривреда има и велике могућности за извоз. Због свега поменутог, пољопривредна производња и прерада њених производа спадају у групу носилаца дугорочног економског раста и развоја.“, казао је Вацић.