Десничари у врању формирали одборничку групу!

Врање је први град у коме је ова политичка опција направила у градској скупштини нову одборничку групу. Врањски одбор Српске Деснице је на оснивању бројао два одборника, да би врло брзо потом још два одборника одлучило да заступа Српску Десницу у Скупштини града Врања. Удруживањем са Милошем Симићем из Српске народне партије договорено је заједничко деловање у оквиру исте одборничке групе која се од данас у Скупштини града Врања зове: одборничка група Српске Деснице

Одборници Мише Вацића су направили праву пометњу у Врању, с обзиром на то да је Српска Десница галопирајуће освојила симпатије и поверење народа, што је потврђено са више од 400 делегата на оснивачкој скупштини Српске Деснице у Врању.

Председник Српске Деснице Миша Вацић истакао је да је формирање одборничке групе очекивано, и да ускоро очекује још одборника који ће оснажити Српску Десницу. Јасан је циљ деснице да на наредним изборима покаже своју снагу у народу и буде партнер у власти.
„Већ сам најавио буђење Српства, свитање Србије на пролеће. Ми смо конструктивна опозиција са јасним и јединственим програмом. Народ у нама препознаје једину кредибилну националну опцију, у нама препознају своју будућност, стабилност и будућност своје деце.“, казао је Вацић.

Националист