Ново појачање Српске Лиге: Господин Зоран Спасић истакнути српски спољнополитички аналитичар

Данас је у просторијама Српске Лиге у Новом Саду одржана конференција за штампу, где је представљено велико појачање ове странке Зоран Спасић истакнути спољнополитички аналитичар. Јавности се обратитио председник странке Александар Ђурђев, члан председништва Дејан Николић и Зоран Спасић стручњак за међународну политику и безбедност који ће у будућности обављати функцију потпредседника странке.

На почетку конференције обратио се члан председништва Дејан Николић који је изјавио,, да Српска Лига као бастион конзервативизма у Србији, има велико задовољство да претстави најновије појачање у својим редовима господин Зоран Спасић аналитичар одлучио је да стане раме уз раме са свима нама из Српске Лиге.
Затим се обратитио председник Српске Лиге Александар Ђурђев.

,, Уважене колеге новинари хвала што сте дошли на нашу конференцију за медије. Претстављам Вам ново појачање Српске Лиге то је господин Зоран Спасић наш истакнути српски спољнополитички аналитичар, експерт за питања националне безбедности. То су све теме којима се Српска Лига бавила у протекло време. А господин Спасић ће бити наше велико појачање и верујем да ће мо у наредном периоду имати низ уважених студија, анализа и конкретних предлога како да унапредимо спољноплитичке потезе Републике Србије и да имамо низ предлога, иницијатива и савета по питању развоја националне безбедности у Републици Србији. Мени је велико задовољство и част што се то дешава баш данас. Како се ближи крај године, захуктава се политичка атмосфера у Републици Србији, и верујем да ће господин Спасић бити активан и да ће нам пружити значајну помоћ,, истиче председник Српске Лиге Александар Ђурђев.

Господин Спасић будући вршилац функције потпредседника истиче,, да је подршку Српској Лиги дао зато што је Српска Лига најдоследнија конзервативна странка у Србији, да је српски конзерватизам наш одговор на изазове. А то је борба за породицу, слободу, веру, индентитед и цркву,,. Он је у наставку истиче да Српска Лига нуди сигурну економију и привреду, као једина странка која је изашла са паролом,, Купи српско од Србина,,

Сигурну националну безбедност
Сигурно друштво

И оно што је најважније очување нације, индентитета и традиције. А у времену које долази, управо очување ових вредности ће бити најпотребније.