ЈП за развој планинског туризма “Стара планина“ уручило захвалнице појединцима и институцијама који су учествовали у сузбијању пожара

Јавно предузеће за развој планинског туризма “Стара планина“ уручило захвалнице компанијама и појединцима који су су својих ангажманом помогли у сузбијању пожара, развоју туризма Старе планине, као и пословању ове државне институције

Скијашка сезона на Старој планини почела је недавно, а бројни гости ове српске туристичке лепотице готово и да не размишљају да је до пре само неколико месеци на овој планини беснео пожар, који је претио да уништи читав овај крај. Ипак, на крају године, када се углавном шаљу честитке с лепим жељама, људи који воде Јавно предузеће „Стара планина“ решили су да кажу – ХВАЛА онима који су помогли да се победи језива буктиња.

У оквиру доделе свечаних захвалница која је уприличена јуче у просторијама београдског огранка ЈП за развој планинског туризма “Стара планина“ Књажевац, истакнути су појединци и институције, медији који су својим ангажманом посредно и непосредно учествовали у сузбијању пожара, развоју туризма Старе планине, као и пословању ове државне институције.

photo e stock dusan milenkovic

В.Д. директора ЈП “Стара планина“ Књажевац, Стефан Кркобабић доделио је признања храброј Ани Илић, ватрогасцу из нишког сектора за вандредне ситуације. Милану Радовановићу, радио аматеру из Пирота, као и порталу Телеграф.рс, који је тих дана готово непрекидно извештавао о ситуацији у кризном подручју.

У свом обраћању Стефан Кркобабић се посебно захвалио својим дугогодишњим партнерима и сарадницима без којих досадашњи рад и 21 година постојања јавног предузећа апсолутно не би била могућа. Међу 11 лаурета су и госпођа Мира Петровић, директорка ЈП Пошта Србије, Милан Лађевић, главни и одговорни уредник Српског Телеграфа и Јордан Васиљевић уметник и гајдаш из Књажевца, као и Дарко Ђуровић, директор Савеза произвођача ракије. Захвалнице за предан рад и остварене резултате уручене су Милану Чукићу и Тамари Ђукић, председнику и члану Скупштине СП РЕСОРТ, као и члановима надзорног одбора ЈП „Стара планина“ Књажевац, Душану Тојагићу и Горану Петровићу.

photo e stock dusan milenkovic

Telegraf.rs