Мигранти каменовали Србина у Шиду, наши људи излетели из кафане!

Зоран Радмиловић из Батроваца недалеко од Шида, постао је жртва напада илегалних миграната, који су се враћали из Хрватске у Србију по свему судећи након неуспелног покушаја да у ту земљу уђу криминалним путем.

Радмиловић сведочи да су ми мигранти првобитно пришли и питали га за Такси, након чега им је он објасинио да га ту не могу наћи и да иду у правцу Шида.

Убрзо затим почели су да му се уносе у лице, а онда су га двојица миграната зграбила док је трећи покушао да га избоде ножем, од чега се на срећу одбранио.

Након што се отео хулиганима, за које каже да су изгледали као да су под утицајем дрога почели су да га зову назад и да га каменују. Убрзо су изашли људи из оближње кафане и околних кућа.

„Људи су изашли из кафане, људи су изашли из кућа, па смо их опколили. Нисмо их тукли, само смо их задржали и звали смо полицију“ каже жртва бруталног напада док показује новинарима лекарски извод о повредама и место где му је нож пробушио јакну.

Полиција је након одређеног времена дошла на место догађаја и нашла ножеве. Затим су поднете пријаве.

Мештани Батроваца већ годинама уназад немају мира и страхују за безбедност својих породица, недавно је опљачкана и кућа председника месне заједнице.

Рамиловић страхује да ће овакве напада претрпети деца или жене. „Ја бих волео да се ово заврши на мени, овде има деце много овде има жена, ја ви волео да је ово задњи случај, ако је могуће нека се надлежни позабаве овим јер то је њихова дужност“.

Зид ћутње у полицији

Како истичу новинари током припремања прилога редакција локалне телевизије, није добила никакав одговор из полиције поводом свирепог напада.

Србин инфо