ОО НСД: Командир Дарко Мађарић по наредби Аца Ђукановића дискриминише православце у Никшићу

Привођења, позиви на саслушања због најбаналнијих разлога, театрални упади у куће породичних људи православне вјероисповјести су дио плана Аца Ђукановића који спроводи католик и Хрват Мађарић“, наводи се у саопштењу.

Командир станице полиције Никшић, Дарко Мађарић, спроводи кампању по наредби Аца Ђукановића којом треба малтретирати људе који шетају у литијама и препадати њихове жене и дјецу, саоштили су из Општинског одбора Нове српке демократије у Никшићу.

Привођења, позиви на саслушања због најбаналнијих разлога, театрални упади у куће породичних људи православне вјероисповјести су дио плана Аца Ђукановића који спроводи католик и Хрват Мађарић„, наводи се у саопштењу.

Према њиховој оцјени, ова тортура је почела одмах пошто је закон донешен.

„Ово је класично ограничавање слободе вјероисповјести од стране командира милиције а све по наредби режима. Позивамо све који су малтретирани и без разлога позивани и привођени од стране милиције да поднесу тужбе против Дарка Мађарића и Аца Ђукановића по чијој наредби се спроводе ове антиправославне акције против грађана Никшића, због ограничавања православаца у њиховој слободи вјероисповјести“, наводи се у сапштењу ОО НСД Никшић.

Ин4с

Ин4с