Трећи светски рат је почео, али Запад то не признаје јер губи…

Руска посланица Наталија Поклонскаја је на својој Фејсбук страници објавила следеће: Након још једне америчке интервенције у ситуацији на Блиском Истоку и атентата на генерала Солејманија, пада авиона и ракетног напада из Ирана, многи су забринути: Да ли нам прети Трећи светски рат? Мораћу да вас узнемирим: Он је већ почео и траје дуго.

Овај рат се спроводи у облику локалних сукоба – навешћу неколико:

-„Хуманитарна интервенција“ НАТО-а против Југославије у виду
бомбардовања и уништавања суверене државе;

-Америчка инвазија на Ирак;

-Грузијска провокација у августу 2008;

-Масакр са ИД у Сирији;

-Гранатирање и уништавање Донбаса;

-Снажни фашизам у Украјини;

-Ракетни напади на Блиском Истоку…

И што је најважније, све јачи покушаји САД-а да путем државних удара сруше режиме у појединим земљама.

Трећи светски рат неће поновити догађаје двадесетог века: неће бити сукобљавања непријатељских снага у бајонетном нападу – времена су се променила.

Читаве нације су поробљене на разне начине, сличније заплету серије „Игра престола“ и филма „Председничке лажи“, где смо изманипулисани информативним надметањем.

На пример, Мајдан 2014. То је такође део Трећег светског рата.

Сада ни Трамп, ни други “ратници”, не треба да бомбардују Иран или друге земље које су им од интереса. Постоје и друге методе. На пример, економска блокада или санкције. Управо је то амерички председник обећао Ирану. Ова метода је коришћена против Русије, покушавајући да нам одузме независност.

Најгоре је што обични људи постају жртве овог рата. Они су спровели масакр у Сирији или у Донбасу, и није им важно што су људске судбине угрожене, деца осакаћена – уосталом, они који желе да владају светом не брину за такве ситнице. А ко зна где ће бити следећа тачка наставка нове ере “војних операција” …написала је Наталија Поклонскаја на својој Фејсбук страници.

 

Webtribune.rs