(ВИДЕО) МИГРАНТИ ПРЕТИЛИ РОМИМА: Народна патрола им упала у штек, остала крв по поду…

Да ли су ставови против миграције расистички, иако не постоји раса мигрант? Медији би хтели да убеде јавност да је то тако, али шта се дешава када Срби и Роми, заједно имају проблем са миграцијом? Шта се дешава када Роми који нису беле расе, не желе мигарацију? Видећемо, можда ће и Роми постати нео-нацисти, јер талас панике и лажних вести не јењава.

Народне патроле још једном су скренуле пажњу јавности, а синоћ су по Београду тражили илегалне мигрантске штекове у које су упали илегални економски мигранти и тражиоци азила.

Након што су чули за притужбе Рома у Београду који живе у близини такозване Бетон хале, активисти из народних патрола против мигрантског насиља одлучили су да дођу на лице места.

-Реци ми јел сте имали ви проблема овде са њима? Упитао је Дамњан Кнежевић лидер патрола

-Па било је проблема, ту су упадали претили, хаос је био. Ми смо звали полицију, На крају разговора је Ром гестикулирао руком прибијање ножа уз грло симулирајући како су им мигранти претили.

Затим их је Ром упутио у правцу мигрантског штека.

Након пар минута на лицу места се појавила група свежих миграната од којих ни један није знао енглески језик, а народна патрола је обавила разговор са њима да не праве проблеме у нашој земљи, наглашавајући да већ данима патролирају улицама.

-Ми смо патрола само будите добри и неће бити проблема

Призор у мигрантском штеку је био крајње забрињавајући, не само да органи реда и мира нису успели да спрече мигранте да се ту илегално уселе, већ су у штеку пронађени трагови крви.

Економски мигранти који су дошли у нашу земљу су се толико одомаћили на туђем поседу, да су изнутра имали и катанац како би се закључавали када су унутра.

Фото јутјуб принтскин – Протест у Суботици против мигрантске политике

Извор: Дневна газета