Коалиција БУНТ – ПРАВА ЈАГОДИНА – предала документацију за предстоје локалне изборе

Коалиција БУНТ – ПРАВА ЈАГОДИНА је успешно прикупила потписе подршке симпатизера ове коалиције и предала сву потребну документацију ГИК-у као ДРУГА листа која ће се кандидовати на предстојећим локалним изборима, чиме је још једном показала своју спремност и одлучност да се укључи у изборну трку са другим опцијама у граду.

У обраћању за медије, Душан Марковић, председник ГГ БУНТ – ПРАВА ЈАГОДИНА је напоменуо да се на нашој листи налазе вредни, перспективни, млади и запошљени људи.

Наши људи су локал-патриоте који су препознатљиви у граду. Ми се нећемо заваравати да смо победили, борба нам тек предстоји, а оно што нас издваја од других јесте то да смо ми једина права опозиција у Јагодини. Наш активизам у Јагодини нас јасно истиче испред других, јер иза себе имамо ДЕЛА, А НЕ САМО РЕЧИ.

Александар Грковић, један од лидера ГГ БУНТ – ПРАВА ЈАГОДИНА, је изјавио да је ово једна ,,утакмица“ уједињене власти против уједињене опозиције, која је обједињена на нашој листи и још једном подсетио на 4 кључне тачке нашег програма.

БУНТ – ПРАВА ЈАГОДИНА је добила потврду од Градске изборне комисије да ће се на локалном бирачком списку наћи под бројем ДВА, а то је позиција са које ће бранити своја 4 начела програма :

  • Смена апсолутистичке власти Јединствене Србије и Српске напредне странке на челу са њиховим лидерима Драганом Марковићем Палмом и Николом Радосављевићем !!!
  • Спречавање доласка на власт старих досових деривата !!!
  • Смена генерације на политичкој сцени Јагодинe !!!
  • Борба за препород јагодинских села, малих и средњих предузећа !!!